Gedragswetenschapper

Ben je al jaren werkzaam als gedragswetenschapper en heb je ruime ervaring met echtscheidingsproblematiek? Kun je systemisch en multidisciplinair werken? En heb je uitgebreide kennis van de beschikbare hulpverlening binnen de gemeente of regio waar je werkzaam bent? Dan is werken als gedragswetenschapper binnen ons project misschien iets voor jou.

Het komt vaak voor dat scheidende ouders niet vanaf het begin de juiste hulp krijgen. De Gezinsadvocaat kan bij scheidingen waar meer aan de hand is besluiten jou bij de intake te betrekken. Gezamenlijk brengen jullie de aandachtspunten op verschillende gebieden in kaart. Jij geeft de Gezinsadvocaat de benodigde input zodat het plan van aanpak niet alleen het recht maar ook de zorg bevat. In dit plan van aanpak worden de scheidende ouders en hun kinderen naar de juiste professional(s) doorverwezen.

Ben je werkzaam in regio Hart van Brabant of Den Bosch, wil je meer informatie ontvangen en wil je je misschien wel aanmelden?  Stuur dan een e-mail naar secretariaat@gezinsadvocaat.nl.

De Gezinsadvocaat

Schakel tussen zorg en recht

Copyright © gezinsadvocaat · All Rights Reserved · This site is made with ♥ by Derk Integrated Systems